Download IPTV Duitsland M3U 21-11-2019

0
39
Download IPTV Duitsland M3U
Download IPTV Duitsland M3U

                Download IPTV Duitsland M3U

Duitsland IP TV-kanaalkoppelingen (URL’s) en werkende m3u-afspeellijstbestanden die u in veel spelers kunt gebruiken, zoals vlc, perfecte speler, cherry-speler, GSE IPTV-speler, slimme IPTV-speler, IPTV …

Duitsland IPTV m3u-lijsten zijn compatibel met pc, notebook, tablet-pc, Smart TV, Mag-apparaten, Android IPTV-boxen, ios en android smartphones en vele andere apparaten.

Bekijk voordat u gratis Duitsland m3u-afspeellijsten downloadt eerst wat nuttige informatie over IPTV- en m3u-lijsten:

Hoe m3u-afspeellijstbestanden af ​​te spelen met VLC Media Player

Er zijn 2 eenvoudige verschillende manieren om een ​​m3u-bestand te openen met Vlc Media Player. Als het uw standaardspeler voor m3u-bestandsindeling is, kunt u eenvoudig dubbelklikken op een m3u-bestand en het openen. Nadat u een m3u-bestand hebt geopend, drukt u op Ctrl + L om de kanaallijst te bekijken.

Als u geen m3u-lijst wilt downloaden, maar u wilt deze met URL spelen, moet u het koppelingsadres van de m3u-lijst kopiëren, VLC Player openen, op Ctrl + V drukken en de URL plakken die u hebt gekopieerd.

            Gratis afspeellijst voor IPTV-kanaallinks in de VS.
Als een kanaal elke 20-30 seconden stopt of naar een ander kanaal springt

Elke gratis m3u-lijst heeft een gebruikerslimiet, we proberen altijd de beste lijsten te vinden met een enorme gebruikerslimiet. als meer gebruikers dan toegestaan ​​proberen dezelfde m3u-lijst tegelijkertijd te bekijken, stoppen kanalen of gaan naar een andere. In dit geval kunt u de “lusafspeelknop” op VLC Media Player activeren.

Je kunt de lusafspeelknop hier vinden:

Dus hier kunt u de beste gratis m3u-afspeellijsten met IPTV-kanalen vinden. We testen alle lijsten om te controleren of ze werken. Als een afspeellijst niet werkt, controleer dan de back-up m3u-lijsten of afspeellijsten in andere berichten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here